Leveringsvoorwaarden

Arrangement wijnen worden vaak speciaal voor u ingekocht. Om risico te beperken is het verplicht dit minimaal 2 weken voordat u stopt met deze wijn, schriftelijk te melden aan info@ianenwijn.nl. Doet u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde restvoorraad alsnog uit te leveren en factureren.

*LET OP; restvoorraad van klant specifieke wijnen zullen zonder uitzondering worden uitgeleverd en gefactureerd.

Mocht u wijnen willen retourneren, dan moet u dit binnen 14 dagen na levering schriftelijk melden via info@ianenwijn.nl met de vermelding van de leveringsnummer, volledige productomschrijving, courant oogstjaar en aantal. Als u van ons schriftelijk akkoord krijgt, zullen wij de retour de eerstvolgende leverdag ophalen. Wij accepteren geen beschadigde dozen- en niet volledige dozen.

De voorwaarden voor retourneren zijn niet van toepassing indien Ian en Wijn een of meerdere producten niet goed heeft geleverd;

*Dit geldt niet voor klant specifieke wijnen en volgens voorwaarden voor arrangement wijnen

U zult inloggegevens ontvangen voor onze website. Daar kunt u makkelijk en overzichtelijk bestellen, orders terughalen en er zullen maandelijkse nieuwe functies te vinden zijn. Wilt u toch liever via de e-mail bestellen, dan zullen wij mogelijk langere levertijden aanhouden. Dit kan namelijk afwijkend zijn van afgesproken leverdagen.

U heeft met de accountmanager een of meerdere leverdagen afgesproken. U bent wel verplicht minimaal een dag voor leverdag de bestelling te hebben geplaatst via de website. Mocht u te laat zijn, zullen wij de opvolgende leverdag aanhouden.

*LET OP; wij adviseren uw bestelling 2 dagen voor levertijd te plaatsen om samen te zorgen voor een perfecte levering.

Houdt u er rekening mee dat wijnen die u zelf toevoegt aan de bestellijst of niet in uw samengestelde wijnkaart zijn verwerkt of wijnen die u niet frequent voert, mogelijk een langere levertijd hebben, tot maximaal 5 dagen na uw besteldatum.

Contactgegevens

Naam; Ian van Eck / Sales + relatiebeheer  

Onderwerpen: Prijsbeleid, wijnkaart, wijn/spijs, advies, training, marketing, proeverij, en meer

Email: Ian@ianenwijn.nl  

Mob: 06 39 06 36 66

 

 

Naam; Daan Gillessen / Sales + relatiebeheer  

Onderwerpen: Prijsbeleid, wijnkaart, wijn/spijs, advies, training, marketing, proeverij, en meer

Email: Daan@ianenwijn.nl  

Mob: 06 20 28 99 25

CP: Wilma van Beekhuizen

Onderwerpen: Betalingen, facturatie, correcties en mogelijk overige administratieve zaken

Email: Wilma@ianenwijn.nl of facturatie@ianenwijn.nl

Onderwerpen; online portaal, retourneren, manco’s, algemene vragen, nieuwsbrief, doorsturen juiste contactpersoon en meer.

Email; info@ianenwijn.nl